Posts Tagged Freemason

Maher Zain Agenda Yahudi?

Assalamualaikum W.B.T.

Aku hanya melepek kat rumah hari ni. Exam dah habih, bahagian aku untuk project pon aku dah setelkan. Aku xtau nak buat apa hari ni. Dengaq LiteFM, amek feel layan lagu2 slow. Rancak la jugak. Aku mmg minat those kind of music. Aku x layan sngat RnB, or Dance ka apa. Hajat nak p jogging, tp cuaca macam nak hujan. Lain kali la berjogging. Aku rasa stuck hari ni, aku xtau nak menulih apa sbenaqnya. Read the rest of this entry »

Advertisements

, , , , ,

18 Comments

Apa Ada Dengan MELAYU??

Assalamualaikum W.B.T..

Jangan panaih telinga dulu, jangan tutup page ni dulu kalau hampa baca title. Habihkan pembacaan, mungkin benda ni akan ubah persepsi hidup hampa untuk menjadi Melayu di bumi Allah S.W.T ni. Aku pernah terbaca artikel pasai “Alter Terahsia Bangsa”, dan aku rasa bangga jd orang Melayu. So ada info2 berguna yang aku cedok dari artikel 2, aku pass sket kat hampa semua.

p/s – Kepada empunya artikel, mintak halalkan ilmu yang sy kongsikan. Read the rest of this entry »

, , , , , , , , , , , , ,

4 Comments

%d bloggers like this: