Archive for December, 2010

Gagal tapi Mulia

Assalamualaikum W.B.T

Aku dah brapa lama tak menulih, aku tinggaikan sat aku punya blog, ada la lebih kurang dua minggu, sbab aku kat Perlih and bila kat Perlih, terlalu banyak aktiviti yang aku nak buat, so kdang2 nak bukak laptop aku pon tak dan. Aku mintak maaf kat orang-orang yang tunggu aku punya post baru. Aku rasa aku bkanlah seorang blogger yang berkaliber, aku tak update aku punya blog lama sangat smpai aku dpat rasa aku dah hilang beberapa orang pembaca. Tahniah Shafshar! Read the rest of this entry »

, , , ,

Leave a comment

Somewhere Over The Seas

Assalamualaikum W.B.T

Selamat malam, dah berapa lama aku tak menulih. Hari ni rasa ringan plak tangan nak menari kat keyboard. Jari pon dah keras dah ni, and otak dah start nak beku. Idea lambat smpai, kalo smpai pon, agak susah aku nak olah. Tp xpa, aku try la sbaik mungkin. Read the rest of this entry »

,

2 Comments

Meniaga

Assalamualaikum W.B.T

Setelah dekat seminggu tak menulih disebab aku agak bz dengan aku punya final project, and tambah lagi dengan ketiadaan internet kat rumah baru aku(aku baru pindah), menyusahkan aku untuk mencari bahan untuk menulih. Tp hari ni aku tetap nak menulih, sbabnya aku mmg rindu dengan bidang penulisan ni. Aku suka untuk mengerahkan aku punya otak untuk menulih. Read the rest of this entry »

, , ,

Leave a comment

%d bloggers like this: