Thank you Bro

Assalamualaikum W.B.T

Hari ni aku menulih tajuk yang ringan, xyah nak kaji2 tajuk ni. Post pasai sahabat. Aku rasa aku xyah nak menulis smpai 1500 ayat, just a few words is enuff to show how much i appreciate him. Dia sahabat aku. Sahabat yang ditemukan oleh Allah.

Dia ni ada sifat baik buruk dia sndiri, mcam manusia2 normal yang lain. Dia ni agak panas baran, cakap kasaq, kalo dah landing dia malas, suka panah orang(jangan marah bro. haha). Biasa lah, aku pon bnyak perangai buruk aku. Aku rasa kalo aku suruh dia habaq perangai buruk aku,maybe lbih dari 1500 words dia bleh tulih. Tp seriously bro, aku selesa kawan ngan ang.

Kalo aku nak crita prangai baik dia, banyak. Ckup bnyak. Dia tak penah berkira dalam nak tlong kawan. Aku xtau dah berapa ratuih pertolongan dia dah buat untuk aku. Time aku xdak moto dulu, xdak org lagi banyak tumpangkan aku p kolej lebih dari dia. Time aku ada masalah, dia sanggup tolong aku. THANK YOU SO MUCH BRO.

Aku selalu perhati, tak banyak laki yang appreciate mmber2 depa, walau macam mana baiknya depa skalipon.Pompuanla yang slalunya appreciate mmber2. Sbb kalo laki baik sgt ngan laki, orang akan cop as GAY. Come on, lemahnya mentality kita. Semua orang perlu sahabat. dan sahabat yang paling senang nak paham kita adalah sahabat yang sama kaum. Macam aku laki, sahabat yang pham selalunya sahabat laki.

Baru2 ni dia tolong aku setelkan satu assignment, and aku tak letak apa2 kredit untuk dia. Bro, aku mmg saja xltak kredit sbb aku nak tulih post ni bro. Aku mmg dah niat nak tulih post camni. Aku rasa cukup kot untuk bg dia tau penghargaan aku, haha. Jngan kembang terok bro, ang bleh kena buat oo. Haha.

Dia la sahabat dunia aku, dan InsyaAllah, sahabat Akhirat.

-Shafshar-

,

  1. Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: